Vis emner under Forside

Boliger


Den private boligdel består af 1 1/2 rums boliger på 64.7 m2 inklusiv fællesarealer. I boligerne er der flytbare skabe, som giver dig mulighed for at afgrænse sengen via afskærmning med skabe, eller du kan placere skabene op ad væggen, så du får ét stort sammenhængende rum - afhængig af dine behvo. 

I hver bolig er der køkkenbord, køleskab samt et stort badeværelse med plads til hjælpemidler, hvis du har behov for dette.


Pleje og omsorg


Som ny beboer på Birkebo bliver du tilknyttet en kontaktperson. 

På Birkebo arbejder ud fra en målsætning om, at du skal have det godt, og det er vores hensigt, at du i størst muligt omfang bevarer den dagligdag, du ønsker og varetager de opgaver, du er i stand til. Vores tilbud om pleje, omsorg og aktivitet bliver varetaget af vores personale med høj faglighed.

Livet fortsætter, når man flytter på plejehjem. Vi vægter dialogen og samarbejdet med dig og dine pårørende højt, og vi vil rigtig gerne være medspillere i forhold til dette.  De nære relationer vil altid være vigtige i det gode samarbejde omkring pleje og omsorg.

 

Praktiske oplysninger i forbindelse med indflytningk

 

Ved indflytning på Birkebo skal du selv medbringe møbler og gardiner, undtagen seng.

Det praktiske i forbindelse med indflytning skal du og dine pårørende selv sørge for. 

Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen, da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Vi påsætter navneskilt udenfor din dør.

Du får gjort ren i din lejlighed hver 14. dag.

 

For yderligere oplysninger kontakt

Birkebo

Vestbirkvej 3
8752 Østbirk
Tlf: 76 29 78 80
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk


Daglig leder:
Anni Thygesen
Tlf: 76 29 78 81
E-mail: ant@horsens.dk 

Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk