Vis emner under Forside

I indretningen af Birkebo er der tænkt hygge og hjemlighed. Gennemgående for Birkebo er brug af gyldne farver, som er med til at danne rammen for aktiviteter og mulighed for samvær med andre.

 

  • På Birkebo skaber vi trygge rammer, hvor dine individuelle behov, ønsker og drømme tilgodeses. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at Birkebo for dig og dine pårørende skal være indbegrebet af hygge og hjemlighed.
  • Når du flytter ind på hos os, vil du blive mødt af et engageret personale, der på forskellig vis hjælper og støtter dig til en aktiv hverdag. Du støttes til at være så selvhjulpen som muligt, og du har stor indflydelse på indholdet i din hverdag.
  • På Birkebo arbejder vi med moderne teknologiske hjælpemidler. De teknologiske hjælpemidler er udviklet specielt til personlig pleje og til rengøring og anvendes i de tilfælde, hvor det giver mening for den enkelte til at blive mere selvhjulpen.
  • Et tæt samarbejde med pårørende er vigtigt for os, og vi vægter dialogen højt. Vi vil rigtig gerne være medspillere i forhold til samarbejdet med dig og dine pårørende.

Se film om Birkebo

Aktiviteter på Birkebo


Vi har tilknyttet en aktivitetsmedarbejder, der i samarbejde med en stor skare af frivillige sikrer aktivitet og indhold i din hverdag. På Birkebo kan vi på hverdage tilbyde aktiviteter formiddag, eftermiddag og aften. Desuden er der også af og til aktiviteter i weekenden.

Aktiviteter i plejeboliger

Aabent aktivitetscenter


For yderligere oplysninger kontakt

Birkebo

Vestbirkvej 3
8752 Østbirk
Tlf: 76 29 78 80
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk


Daglig leder:
Anni Thygesen
Tlf: 76 29 78 81
E-mail: ant@horsens.dk 

Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk