Vis emner under Forside

Dronning Ingrids Hjem er et åbent og farverigt sted med plads til alle - som den man er. Vores personale bestræber sig på, at du som beboer hos os får en så hyggelig og levende hverdag som muligt. 

  • På Dronning Ingrids Hjem vil du ofte støde på sang og musik i hverdagen - det kan være personalet, som synger - det kan være en beboer, som spiller lidt på klaveret.  Vi  hygger om og med vores beboere og er et levende sted, hvor både vores personale, du som beboer og vores daghjemsbrugere sammen skaber god stemning og kolorit på tilværelsen.
  • Vi tager udgangspunkt i, hvad du formår og har behov for, og hjælper dig med at styrke eller udføre de opgaver, du har behov for støtte til. For at vi kan tilrettelægge din dag ud fra dine ønsker og behov, er det vigtigt, at du sætter ord på, hvordan du gerne vil have det.
  • Vi opfordrer til, at du ud fra dine ønsker og behov, vil tage del i det liv, der er i huset, samt de aktiviteter, vi tilbyder i løbet af ugen.
  • Samarbejde med dig og din familie vægter vi højt på Dronning Ingrids Hjem. Ofte har du som pårørende gode informationer, som har stor værdi i forhold til den daglige pleje og omsorg, og I opfordres derfor til sammen at lave en livshistorie, som vi kan anvende i dagligdagen for at skabe de bedste rammer.

Vi håber, du bliver glad for at bo her, og at dine pårørende bliver glade for at komme i huset.

Se film om Dronning Ingrids Hjem

På Dronning Ingrids Hjem kan vi tilbyde en række af forskellige aktiviteter, der alle er med til på en sundhedsfremmende måde at bevare, udvikle og anvende dine ressourcer fysisk, psykisk og socialt:

Aktiviteter i plejeboliger

Daghjem

 


For yderligere oplysninger kontakt

Dronning Ingrids Hjem

Dronning Ingrids Vej 1
8740  Brædstrup
Tlf: 76 29 71 11
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder:
Maybritt Hørup
Tlf: 76 29 71 12
E-mail: mahor@horsens.dk

Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk