Vis emner under Forside

Orions Hus består af 29 lejligheder fordelt på 2 etager. Lejlighederne er 2-værelses lejligheder med eget toilet og bad, samt et lille tekøkken. Lejlighederne udlejes af Boligforeningen Lejerbo.

Orions Hus er delt op i 4 mindre boenheder, 2 boenheder på hver etage. I hver boenhed er der køkken og fællesstue, samt en opholdsstue på hver etage.

Udenomsarealer består af en lille have med et orangeri, en anden mindre terrasse og en stor tagterrasse.

Pleje og omsorg

 

Som ny beboer på Orions Hus bliver du tilknyttet en kontaktperson. Sammen finder I ud af, hvad du har behov for hjælp og støtte til.

På Orions Hus har vi personale hele døgnet til at give omsorg og hjælpe med praktiske gøremål. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på din egen hverdag. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at du skal have det godt på Orions Hus, og det er vores hensigt, at du i størst muligt omfang bevarer den dagligdag, du ønsker og varetager de opgaver, du er i stand til. Vores tilbud om pleje, omsorg og aktivitet bliver varetaget af vores social- og sundhedspersonale med høj faglighed.

 

Praktiske oplysninger ved indflytning


Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en seng. Det praktiske omkring indflytning, skal du og dine pårørende selv forestå, Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen , da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Din bolig rengøres hver 14. dag (støvsugning, gulvvask samt rengørelse af badeværelse). Vores plejepersonale sørger desuden for daglig oprydning af stuen, hvor håndvask og toilet bliver efterset. 

 

 

For yderligere oplysninger kontakt

Orions Hus

Fabrikvej 6
8700 Horsens
Tlf: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder: 
Stenunn Sif Kaplan
Tlf.: 76 29 38 93
E-mail: ssssk@horsens.dk

Indholdsansvarlig Anne  Buch, abu@horsens.dk