Vis emner under Forside

Velkommen til Ungeforum

Ungeforum er blevet til i samarbejde mellem en gruppe unge mennesker, 2 familieplejekonsulenter og 2 ungevejledere, som vil være til stede når ungeforummet afholdes hver anden torsdag kl. 15-21

Ungeforum er et tilbud til anbragte eller tidligere anbragte unge i alderen fra 11år og opefter fra Horsens Kommune. Ungeforum er et klubtilbud, hvor de unge har mulighed for at udbygge deres netværk, møde andre unge med lignende baggrund og få en snak med de tilstedeværende voksne. Sammen foretager vi os forskellige aktiviteter både i pavillonen på Fuglevang og ud af huset oplevelser som Gokart, Segway, Lasergame, bowling og lignende. Derudover tager vi også på en årlig forårstur med overnatning.

I Ungeforum forespørger vi de unge hvert halve år om, hvordan deltagelsen i Ungeforum påvirker deres dagligdag i forhold til skolegang, ensomhedsfølelse og størrelse på netværk.

Visitation til Ungeforum sker i samarbejde med familieplejekonsulenterne.

Praktiske oplysninger:

     Hvor:                Pavillonen, Fuglevangsvej 1, 8700 Horsens

     Hvornår:          Kl. 15.00 - 21.00 hver anden torsdag

Hvad siger de unge om Ungeforum?

Har du lyst til at tilbringe noget hyggetid sammen med andre unge? Så er Ungeforum lige noget for dig!

Vi er en flok sprøde unge fra 11 år og op efter. Hos os er det helt nede på jorden, der vil være plads til alle. Der vil være skruet fuld hammer op for "klub stemningen", dvs. lækker mad, faxe kondi, slik, glade dag, ud af huset oplevelser og en masse hygge. Det skal siges, at det på ingen måde, er en kedelig klam og lang forlængelse af din skoledag/arbejdsdag.

Ungeforum er et sted for unge, som er eller har været anbragt uden for hjemmet. Hos os lærer man andre unge at kende, vi vil sammen med jer udveksle erfaringer og høre på, hvad hinanden har at sige.

Vi glæder os møj til at se dig!

Kram og gode vibes

Ungeforum


 


Indholdsansvarlig Mona Jørgensen, mjn@horsens.dk