Vis emner under Forside

Horsens kommune vil være et smukt og sikkert sted at færdes i trafikken og på de grønne områder

Hvis du støder på forhold, fejl eller mangler på veje, stier eller grønne områder, som du mener der bør udbedres, kan du hjælpe os ved at sende os et praj. Det kan for eksempel være huller i vejen, defekt gadelys eller signalanlæg, ødelagte vejskilte, beplantning som skal beskæres eller affald, der flyder.


Giv et praj via smartphone eller kort

Har du en smartphone kan du give et praj via vores app. Du kan hente appen her på siden.
Giv et praj-app'en bruger GPS-koordinater til at lokalisere henvendelserne. Når du anmelder et problem via din smartphone, er det derfor vigtigt, at du står det sted, hvor fejlen er.
Vi vil meget gerne have et billede vedlagt dit praj, da det gør det lettere for os at estimere problemets karakter og omfang, du kan dog også sende et praj uden foto, hvis du bruger din pc.

Der er ikke udviklet nogen app til windowstelefoner, men man kan komme igennem med sin henvendelse på en windowsbaseret telefon via denne hjemmeside, og her vælge "Giv et praj via kort."

Du kan praje os her på siden via kort, brug den røde boks til højre, se eventuelt også guiden i højre side.


Følg dit praj på kort

Vi kan desværre ikke svare direkte på dit praj, men på app'en eller via "Giv et praj kortet" her på siden, kan du følge hvordan det går med din henvendelse.
Hvis vi vurderer, at dit praj er akut, udbedrer vi fejlen hurtigst muligt, andre praj vil blive prioriteret og planlagt i vores daglige drift eller indgå i den fremtidige vejplanlægning.

Oplever du fejl i "Giv et praj"

Selvom det nye system er blevet testet godt og grundigt, vil der opstå småting, som skal rettes. Vi er derfor meget interesseret i at høre fra borgerne, hvis de opdager fejl eller mangler. Venligst indberet fejl på trafik@horsens.dk


Pludseligt opståede alvorlige  skader på vejen eller vejens udstyr

Ved pludseligt opståede alvorlige vejskader, det være sig store huller i kørebaner, cykelstier eller fortovsfliser eller andet der kan være til stor fare for trafikanter eller gående, kan der rettes henvendelse til  Trafik og Vej på tlf. 76 29 29 29. Uden for normal arbejdstid Kan henvendelse ske til Kommunens Vagtcentral, telefon 76 29 27 70.
 
Indholdsansvarlig Marianne Duch Hansen, mdh@horsens.dk