Vis emner under Forside

Start af virksomhed i Horsens.

BusinessHorsens yder gratis vejledning 

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed i Horsens Kommune så vil BusinessHorsens gerne hjælpe dig med at komme bedst muligt fra start. Det gør de bl.a. ved at tilbyde informationsarrangementer og individuelle vejledninger. Hjælp og vejledning til start af virksomhed er gratis!

Informationsmøder

Der holdes gratis informationsmøder, hvor du får information om, hvordan du kan starte din egen virksomhed, bl.a. virksomhedsformer, registrering, moms, skat, forsikringer, budgetter, forretningsplan mv. Se mere på BusinessHorsens, hvor du også kan tilmelde dig det næste møde.

Individuel vejledning

BusinessHorsens er parat til at mødes med dig, hvor du kan få svar på de spørgsmål, der er aktuelle for dig, en drøftelse af dine planer. Inden mødet bør du sende en skitse til en forretningsplan, så de kan sætte sig ind i, hvad din ide går ud på. Så får du meget større udbytte af mødet. Du kan anvende en miniforretningsplan.

Øvrige tilbud

Udover ovennævnte tilbud kan BusinessHorsens hjælpe dig med netværk og med at finde de rigtige rådgivere og samarbejdspartnere. Hvis du har en særlig god idé eller planer om stor vækst for din virksomhed, så hører de også meget gerne fra dig. De har mulighed for at hjælpe dig med specialiseret vejledning om bl.a. patenter, internationalisering og meget mere. Der kan også være muligheder for tilskud.


For yderligere oplysninger kontakt

BusinessHorsens

Vitus Bering innovation Park
Chr. M. Østergårdsvej 4A
8700 Horsens


Tlf.: 75611888
E-mail: mail@businesshorsens.dk
businesshorsens.dk/
Åbningstider:

Hverdage kl. 8-16.

Indholdsansvarlig Helle Laursen, hela@horsens.dk