Vis emner under Forside

Her på siden kan I finde information om Horsens Kommunes rolle Kulturhovedstad Aarhus 2017 projektet.

Aarhus er blevet valgt som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. RegionMidt og de øvrige 18 kommuner i regionen bakker op om projektet, som bliver et af de mest profilerede og betydningsfulde kulturprojekter i Danmark nogensinde. Temaet for Aarhus 2017 er Rethink/Gentænk, og det er visionen for projektet at bruge kunst og kultur til at gentænke morgendagens udfordringer.

Horsens Kommune har været en del af Kulturhovedstadsprojektet lige siden den indledende ansøgningsproces. Selvom der naturligvis er fokus på 2017, er der allerede nu gang i en lang række spændende projekter og aktiviteter, der involverer lokale aktører, og som kommer til at foregå i Horsens.

Det ligger allerede på nuværende tidspunkt fast, at man i Horsens i 2017 bl.a. kan opleve en række særudstillinger på Horsens Kunstmuseum og Danmarks Industrimuseum. Horsens Musikskole arbejder tæt sammen med regionens øvrige musikskoler på en række projekter. FÆNGSLET kommer til at danne ramme for en række spændende og interessante arrangementer - ikke mindst den store forestilling Freedom Prison i maj 2017. Og der kommer hele tiden mere til.

Her på siden vil vi løbende præsenterer jer for en række af disse projekter og nyheder ift. det samlede kulturhovedstadsprojekt og Horsens Kommunes rolle heri. 

I kan læse mere om Aarhus 2017 på deres hjemmeside. I kan også følge Aarhus 2017 på Facebook.

Kontakt                                                                                                                                                                                                                                                                                           Hvis I vil vide mere om Horsens Kommunes rolle i Aarhus 2017 samarbejdet eller har spørgsmål, kan I kontakte Søren Friang Klougart i Kulturafdelingen på mail: sfk@horsens.dk eller tlf: 76292316


Indholdsansvarlig Søren Friang Klougart, sfk@horsens.dk