Vis emner under Forside

DISPLAY er en musikfestival i Horsens, som hvert år bringer de nyeste tendenser inden for musik og kreativitet til publikum.

Siden 2008 har DISPLAY kombineret musik, gode sommer vibes og kolde drinks med en kreativ atmosfære, som forvandler FÆNGSLET i Horsens til årets fedeste festival-oplevelse. DISPLAY har fokus på hvad der er tidssvarende, trendsættende og nytænkende.

I takt med udviklingen har festivalen rykket sig fra at være et lokalt musikevent til en kulturel begivenhed med stor betydning og potentiale for det kulturelle rum i Horsens. Som en naturlig del af overgangen har festivalens identitet ændret sig og derved har man besluttet af relancere festivalen med et nyt navn. Derved hedder det tidligere Stoneass Festival nu DISPLAY.

Arrangør:
I 2017 er Musikforeningen Stoneass gået sammen med hhv. byens spillested Kulisselageret, og Horsens Kommunes Kulturafdelings indsats for levende byliv, Mærk Byen, om årets festival, med yderligere sparring fra både FÆNGLSET og VIA University College, samt støtte fra Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Find mere information på festivalens hjemmeside og følg festivalen på Facebook


For yderligere oplysninger kontakt

Kulturafdelingen

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 23 00
E-mail: Kultur@horsens.dk
Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk