Vis emner under Forside
Kamæleonkoncert med Ulla Abdullas Cocobongoband
Ulla Abdullas Cocobongoband spiller teaterkoncert den 4. marts

Kamæleon Koncerter er sprællevende musik for børn i alderen 5-8 år. Topprofessionelle grupper står klar til at tage det unge publikum med storm, og sæsonen byder på musik der er inspireret af reggae, hip hop, folkemusik, pop, rock, jazz og festmusikken klezmer. Efter koncerterne kan børnene få lov til at kigge nærmere på instrumenterne og få en snak med musikerne, hvis de har lyst.

ULLA ABDULLAS COCOBONGOBAND
Søndag den 4. marts 2018 kl. 14
Spillested: Brædstrup Bibliotek, Niels Wongesvej, 8740 Brædstrup

Pigen Karla er igen på færde. Hun møder en ny ven igennem "Spacebook", og det bliver starten på en færd ud i rummet med store udfordringer og spændende oplevelser. Ulla Abudullas Cocobongobands teaterkoncert "Karla og Splyf" er en historie fortalt med jazz, rock, bossa nova, funk, reggae og pop.

Pris: 20 kr. pr barn/voksen

Du kan købe din billet i forslag ved at klikke på dette link: Billetkøb
Du kan også købe billet i døren på selve dagen

OHN DOHN DEHN BRASS BAND

Søndag den 15. april 2018 kl. 14
Spillested: Gedved Kultur- og Medborgerhus, Egebjergvej 1, 8751 Gedved

Der bliver spillet op til fantasien, når Ohn Dohn Dehn vender op og ned på børnerim og remser og lader dem indgå i en grov blanding af New Orleans jazz og dansk folkemusik. Ohn Dohn Dehn er en eksplosiv blanding af messingblæsere, trommer, percussion og megafonsang. Det er forrygende, forfinet og finurligt, men først og fremmest sjovt.

Pris: 20 kr. pr barn/voksen

Du kan købe din billet i forslag ved at klikke på dette link: Billetkøb
Du kan også købe billet i døren på selve dagen

Kamæleonkoncerterne er arrangeret af Kultur og Eventafdelingen i samarbejde med den selvejende institution LMS (Levende Musik i Skolen), Gedved Kultur- og Medborgerhus, Brædstrup Bibliotek og Horsens Musikskole.  For yderligere information kontakt Kultur og Eventafdelingen på ig@horsens.dk eller 7629 2310.


 
Indholdsansvarlig Iben Høgh Grøftehauge, ig@horsens.dk