Vis emner under Forside
Hubei Art Troupe, der gæstede 2017 udgaven af kinesisk nytår i Horsens, er kendt for akrobatik, dans og sang. Foto: Hanne Nielsen

Torsdag d. 25. januar kl. 19.00 gæster den prisvindende kinesiske artistgruppe 'Jilin Province Art Troupe' Horsens med et stort anlagt nytårsshow – og billetterne er helt og aldeles gratis.

Den kinesiske ambassade i København har generøst formidlet besøget af det fantastiske ensemble på baggrund af Horsens Kommunes sister city-aftale med Chengdu Kommune. 

Der er fri entré og billetter vil inden længe kunne bestilles her på siden.

Kontakt kulturkonsulent Lene Bjarke Skov på tlf. 76292309 eller kulbj@horsens.dk for yderligere information.

Arrangementet har nu "udsolgt" af de gratis billetter.

Jilin Province Art Troupe

Flotte farverige dragter, traditionel kinesisk skønsang, eksotiske instrumenter og spændende ekvilibristiske bevægelser besøger atter Horsens, når det kinesiske nytår med prompt og pragt, fejres i Horsens Ny Teaters store sal. Hvor det sidste år var hanen der blev fejret, er det ifølge den ældgamle kinesiske kalenderform, i år hundens år. Det gæstende ensemble er, som navnet måske antyder, fra Jilin provinsen som geografisk befinder sig i det nordøstlige Kina. Truppens kunstneriske arbejde forbinder derfor traditionel kinesisk artisteri og kunst med elementer fra den lokale Jilin kultur. Her er der bl.a. tale om sang, dans, kinesisk trylleri og akrobatik.

Kinesisk Nytår i Horsens

Den tilbagevendende begivenhed er efterhånden blevet en fasttømret tradition i Horsens, og året i år er naturligvis ingen undtagelse. Begivenheden er arrangeret af Den Kinesiske Ambassade i samarbejde med Horsens Kommune, hvoraf førstnævnte generøst formidler ensemblets besøg helt fra Kina. Billetsalget starter mandag d. 15 januar kl. 12.00. Billetterne er som nævnt gratis og kan bestilles efter ’først-til-mølle-princippet’ HER eller afhentes på Horsens Ny Teater til 'udsolgt'. Man kan max. bestille 4 billetter pr. person. Der vil være u-nummererede siddepladser til arrangementet.

Den kinesiske ambassade i København har formidlet besøget af ensemblet på baggrund af Horsens Kommunes sister city-aftale med Chengdu Kommune.


Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk