Vis emner under Forside

Vil du være med, når kulturen syder og bobler i Horsens?
Og vil du med bag kulisserne, når der er spændende arrangementer i byen?

Du har nu mulighed for at blive kulturfrivillig i Horsens og hjælpe til, når der er koncerter, festivaler og andre kulturaktiviteter i byen. Opgaverne varierer fra arrangement til arrangement – og du vælger selv hvilke, du vil være med til.

Som kulturfrivillig kan du bl.a. hjælpe til ved Europæisk Middelalder Festival, Horsens Teaterfestival, store og små koncerter, arrangementer i KUBEN og aktiviteter i forbindelse med midtbyindsatsen Mærk Byen.

Når du tilmelder dig som kulturfrivillig, får du tilsendt en mail, hver gang Kultur- Eventafdelingen kan tilbyde dig at deltage i opgaver ved kulturelle arrangementer i byen.

Du kan frit vælge hvilke og hvor mange arrangementer, du har tid og lyst til at deltage i – og er derfor ikke bundet til at være med ved specifikke arrangementer.

Du skal regne med i gennemsnit at få en mail fra os én gang om måneden, men i foråret og forsommeren, hvor der typisk er mange arrangementer, vil du måske få en ekstra mail, mens du i efteråret og vinteren vil modtage færre mails.

Alle kulturfrivillige, der hjælper til ved minimum to forskellige arrangementer i løbet af et kalenderår, bliver - som tak for indsatsen - inviteret til et særligt arrangement. Her er der mulighed for at møde andre frivillige, der brænder lige så meget for kulturen i Horsens, som du gør.

Du kan tilmelde dig netværket af kulturfrivillige ved at sende en mail til kulturfrivillig@horsens.dk

Du er også velkommen til at ringe og høre mere – eller tilmelde dig på telefon til:
Projektkoordinator Søren Friang Klougart
Tlf.: 7629 2316


For yderligere oplysninger kontakt

Kulturafdelingen

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 23 00
E-mail: Kultur@horsens.dk
Indholdsansvarlig Søren Friang Klougart, sfk@horsens.dk