Vis emner under Forside
Horsens Teaterfestival foregår ikke kun i mørklagte teatersale, men også ude på gader og stræder. i 2017 producerede Horsens Teaterfestival for første gang selv åbningsforestillingen. "BEVÆGELSE" blev skabt af lokale ikke-professionelle, danske og internationale professionelle.
Horsens Teaterfestival præsenterer en perlerække af professionelle danske forestillinger for børn og unge, som byens familier frit kan boltre sig i. Samtidig fungerer festivalen som mødested og salgsmesse for branchen, hvor teaterformidlere kan se et bredt udvalg af forestillinger, inden de bestiller.

Hvert år får Horsens Teaterfestivalen besøg af mere end 30 teatre, der leverer omkring 80 forestillinger af meget høj kvalitet rundt om i midtbyen. Desuden byder festivalen på faglige arrangementer, udenlandske gæstespil og kreative aktiviteter synligt i byens gader.


Horsens Teaterfestival finder sted hvert år den tredje weekend i september.

I 2018 afholdes festivalen derfor d. 14.-16. september.
 
Den første festival blev afholdt for 32 år siden. Det er derfor en traditionsrig festival, men også nytænkning og videreudvikling bliver vægtet højt.
 
I 2011 fik Horsens Børneteaterfestival sit nye navn: Horsens Teaterfestival - scenekunst for børn og unge. Det nye navn skal tydeligt signalere, at teaterfestivalen er for både børn og unge.
 
Festivalen har Horsens Ny Teater som omdrejningspunkt, og de øvrige spillesteder ligger i gåafstand fra teateret.
 
Billetter til alle forestillinger er gratis, men skal bestilles i forvejen.
 
Læs mere om festivalen på www.horsensteaterfestival.dk

- og følg festivalen på www.facebook.com/horsensteaterfestival

For yderligere oplysninger kontakt

Kulturafdelingen

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 23 00
E-mail: Kultur@horsens.dk
 
Indholdsansvarlig Ditte Felding, dfe@horsens.dk