Vis emner under Forside

Horsens Kommune har mange kulturtilbud til både store og små. Her er oplevelser, som man kan gøre på egen hånd og andre, hvor far eller mor har plads ved siden af.

Et rigt kultur- og fritidsliv med masser af tilbud til børnene er med til at gøre Horsens til et attraktivt og spændende sted at bo for børnefamilier. Horsens Kommune ønsker at give børn og unge mange og gode muligheder for et aktivt fritidsliv. De kommunale institutioner og lokaler foreninger står sammen om at tilbyde kommunens børn og unge en bred vifte af fritidsaktiviteter.
  
Har du selv lyst til at prøve kræfter med musik, teater, dans eller billedkunst, har kommunens kunstskoler mange forskellige tilbud:

Vil du opleve kunst og kultur på nært hold, byder byens mange institutioner og festivaler indenfor til fængslende og sjove oplevelser for både store og små. Orienter dig i menuen til højre.

Det for børn og unge på Facebook - følg siden og blive opdateret med, hvad der sker for børn og unge i kommunen.
  
Udeleg giver et overblik over legepladser, kælkebakker og skøjtebaner. 
 
Tag også et kig på museerne i Horsens, hvoraf flere har særlige tilbud til børnefamilier. Bl.a. har Horsens Museum en stor legetøjsudstilling ”Pilfingrenes Paradis”.
 
Horsens Bibliotek har en stor børneafdeling med børnebøger og musik. Bibliotekerne står også for flere arrangementer for børnefamilie, blandt andet børneteaterforestillinger.
 
Horsens Ny Teater har også familieforestillinger på programmet hvert år.
  
Du kan også søge efter arrangementer i onlinekalenderen Det sker i Horsens.


 
Indholdsansvarlig Ditte Felding, dfe@horsens.dk