Vis emner under Forside

 Find programmet for Jul i Horsens 2017 på www.spothorsens.dk/jul

Traditionen tro byder december måned i 2017 på en masse hyggelige juleoplevelser for børn og voksne i Horsens midtby. Hør dejlig julemusik, tag en tur med det traditionsrige juletog, få farve i kinderne med en skøjtetur, eller kig forbi JuleKUBEN.

JuleKUBEN - Julemandens eventyrlige stue

Der er både musik, kreative aktiviteter og workshops i årets JuleKUBE. Det er den lokale iværksætter og kreative ildsjæl Lisbeth Ivanhoe der har skabt den eventyrlige og hyggelige julemandsstue. JuleKUBEN er i år lavet sådan at du både kan iagttage den udefra og den åbner også op for besøg i løbet af julen. Her kan børnene lave deres egne julegaver i det kreative juleværksted og nogle dage kan de møde selveste Julemanden!

Drillenisser og juledyr

Der er i det hele taget en masse hyggelige juleaktiviteter på programmet i hele december. Drillenisserne besøger Søndergade og d. fra 1. december kan du få dig en herlig svingtur i lydgyngerne på Torvet når de spiller julelyd. Senere i december kommer Børnebondegården på besøg på Torvet med de sødeste dyr og du kan klappe Julegeden Sebastian og andre bløde dyr. Julelegenden i Vor Frelsers Kirke er et besøg værd.

Skøjtebanen på Rådhustorvet

Skøjtebanen på Rådhustorvet er åben fra d. 24. november. Skøjtebanen er åben alle ugens dage, og der er mulighed for at leje skøjter.


 
Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk