Vis emner under Forside
Horsens Ny Teater er et af byens levende kulturhuse, der årligt leverer mere end 200 arrangementer – alt lige fra klassiske koncerter over rock, jazz, stand-up til teaterforestillinger og shows i intime og smukke rammer.
 
Ambitionen for Horsens Ny Teater er at skabe oplevelser, der i sin mangfoldighed henvender sig til alle. Det er en bestræbelse at underholde samtidig med at udfordre og overraske publikum og derved både at være kulturleverandør og kulturskaber i lokalområdet.
 
Husets primære sal er den stemningsfyldte og smukke Store Sal, der kan rumme 750 stående eller 550 siddende publikummer. Derudover rummer huset også den intime og karakteristiske Kvium Sal prydet med nogle af Michael Kviums nyeste kunstværker. Husets øvrige lokaler rummer bl.a. et stilrent mødelokale, en indbydende og hyggelig VIP lounge samt Sal 3, hvor der kan afholdes mindre arrangementer.
 
Horsens Ny Teater er et aktieselskab, der står bag størstedelen af de mange kulturelle arrangementer i huset. Derudover udlejes lokalerne også til eksterne arrangører - både til offentligt tilgængelige og lukkede arrangementer. 
  
Horsens Kommune yder driftstilskud til Horsens Ny Teater.
 
Læs mere på Horsens Ny Teaters hjemmeside

Indholdsansvarlig Ditte Felding, dfe@horsens.dk