Vis emner under Forside
Industrumenter
Musikstedet er det centrale knudepunkt for Horsens Kommunes’ rytmiske musikliv, og vores primære opgave er at støtte op om det rytmiske vækstlag i kommunen. Det gør vi dels ved at stille en række øvelokaler og andre faciliteter til rådighed og dels ved at tilbyde kurser, workshops og generel rådgivning til musikere. Desuden råder vi over 4 øvelokaler og et lille demo-studie.
 

Koncerterne på byens spillested, KulisseLageret, administreres af Musikstedet, og vi er således det direkte bindeled til den etablerede musikbranche i Danmark. Tilsammen er koblingen Musikstedet / KulisseLageret et centralt led i Horsens’ status som en attraktiv og alsidig kulturby, som både kan præsentere kunsten men også selv producere den.

Vores største styrke er netop det store kulturelle netværk, stedet repræsenterer: Udover koblingen med KulisseLageret, deler Musikstedet bygning med Musikskolen og Komediehuset, og KulisseLageret med HNT, hvilket giver en bred vifte af nære, kulturelle samarbejdspartnere, som vi dagligt er i kontakt med. Derudover er Musikstedet en del af Horsens Kommunes Kulturafdeling, og er ligeledes hjemsted for størstedelen af byens arrangørforeninger. Og endelig indgår vi i mange samarbejder, både indenfor byen, regionalt og nationalt.

Alle disse kontakter bruges konstruktivt i arbejdet om at styrke Horsens Kommunes rytmiske musikliv.


For yderligere oplysninger kontakt

Musikstedet

Søndergade 15
8700 Horsens


Tlf.: 75 62 46 22
E-mail: musikstedet@horsens.dk
Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk