Vis emner under Forside
Det nuværende personale glæder sig til at tage imod de mange nyansatte. Fra venstre er det sygeplejestuderende Camilla-Sophia Schjødt Hansen og de to sygeplejersker Gunna Signhild Nørby Nordfoss og Ella Schøtt Hansen. (Foto: Per Algreen/Horsens Kommune)
09. maj 2017

Vital Horsens Akutpladser ansætter 16 nye medarbejdere.

Af Vibeke Juul

Det bliver noget af en ansættelsesrunde, lederne i Vital Horsens Akutpladser skal i gang med.

Afdelingen udvider nemlig i løbet af sommeren sine akutpladser fra syv til 17. Medarbejderne går fra at være otte til 24, hvilket betyder, at de nyansatte får stor indflydelse på afdelingens kommende virke.

Der skal ansættes syv sygeplejersker, fem social- og sundhedsassistenter, to social- og sundhedshjælpere, en ergoterapeut og en rengøringsassistent.

For at fortælle mere om arbejdet afholder Vital Horsens Akutpladser åbent hus på Langmarksvej 85

onsdag den 17. maj 2017 fra kl. 15.30-17.30,

hvor interesserede kan høre om de forskellige jobs og møde nogle af de ansatte.

Det bliver en stor og spændende opgave at skulle afholde alle de jobsamtaler, og vi glæder os rigtig meget til det og til at komme i gang med vores nye afdeling, siger leder Stella Jónsdóttir, Vital Døgn og Akutpladser.

Akutpladserne er for borgere med komplekse og akutte problemstillinger, der ikke kan håndteres i hjemmesygeplejen og de øvrige kommunale pladser. De autoriserede sygeplejefaglige ansatte skal derfor have mindst to års relevant klinisk erfaring.

 Borgerne er typisk medicinske patienter, der har behov for særli observation, pleje eller behandling, og hvor formålet med indsatsen er at forebygge forværinng af akut opstået eller kendt sygdom. På baggrund af en lægelig behandlingsplan skal personalet med deres forskellige ekspertiser og i tæt samarbejde med egen læge og geriatrisk team være der 100 % for borgerne og sikre, at de ikke bliver indlagt/genindlægges på sygehuset, siger Stella Jónsdóttir.

Borgerne opholder sig typisk i akutpladserne fra fem til 14 dage.

Se mere om stillingerne på www.ofir.dk

Fakta

På Åbent Hus dagen kan interesserede høre om

  • Arbejdet på Akutpladserne
  • Modtagelse, visitering og samarbejde med sygehus og lægepraksis
  • Introduktionsforløb og strategi for kompetenceudvikling
  • Tværfagligt samarbejde
  • Afdelingens døgnrytme, vagtplan og kolleger

Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori