Vis emner under Forside
Beboerne og deres pårørende kan til cirkusforestillingen blandt andet møde Motor Mille, der er kendt fra DR Ramasjang. (Foto: Cirkus Arena/Kasper Løftgaard)
16. marts 2017

Alle plejehjemsbeboere i Horsens Kommune tager i Cirkus Arena.

Af Mette Pamperin Rasmussen

Vilde akrobater, dansende elefanter, savsmuld og cirkusstemning. Der er en vaskeægte cirkusoplevelse i vente for alle, der bor på plejehjem eller kommer på daghjemmene i Horsens Kommune.

Fredag den 26. maj inviterer Horsens Kommune samtlige plejehjemsbeboere og brugerne af daghjemmene en tur i Cirkus Arena på Langelinie.

Alle modtager en personlig invitation og må hver især medbringe to familiemedlemmer eller venner.

- Cirkusforestillingen bliver en festdag – den skal bringe gode minder frem samtidig med, at vi får nye oplevelser, som vi kan tale sammen om og leve højt på i fællesskab efterfølgende, siger Lone Nygaard Boysen, der er sundhedscenterleder i Sundhedscenter Horsens.

På selve dagen vil centrene summe af liv og forventning, når frivillige, personale og pårørende hjælper med at få fragtet alle sikkert frem til den røde løber ved teltet - og ind på de rigtige pladser inden cirkusforestillingen går i gang.

Frivillige og centerrådene inviteres også med i cirkus. Netop de mange frivillige kræfter og eksterne donationer gør det muligt give de mange beboere og daghjemsbrugere en god oplevelse.

Køkkenerne på plejecentrene vil sørge for, at der er en frokostsandwich med drikkevarer, som kan nydes undervejs. Og det hele er gratis for alle.

Mon ikke de frivillige og personalet vil sørge for en masse dejlige festforberedelser på de enkelte plejecentre og daghjem i tiden inden det går løs…


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori