Vis emner under Forside

Horsens Kommunes digitale kort er et tilbud til borgere og virksomheder om at se en række af de oplysninger, som er registeret på kort og luftfotos. Man kan zoome i digitale kort, og vælge at se data for hele kommunen eller for en ejendom. Det er også muligt at søge og få vist en bestemt adresse eller et matrikelkort. 

Brug af kortene

Har du behov for hjælp til at navigere rundt på det interaktive kort, kan du finde en vejledning under fanen ”Hjælp”.

Bemærk: Kortene er vejledende, og kan derfor ikke bruges som dokumentation. Horsens Kommune er ikke ansvarlig for misbrug af oplysninger eller for fejl i de oplysninger, der stilles til rådighed.

 

Start det Digitale kort over Horsens Kommune

GPS fejl

Skulle du komme ud for, at din GPS ikke kan finde en vej eller en adresse, er det ikke kommunen, du skal henvende dig til. I stedet kan du melde fejlen direkte til Navteq (Garmin GPS m.fl.) eller Teleatlas (TomTom GPS m.fl.). Vær opmærksom på, at selv om en fejl er rettet hos kortfirmaet, kan der gå rigtig lang tid, før den 'slår' igennem på din GPS, idet dette kræver en opdatering af kortet på denne.

Skulle du tilsvarende opleve fejl på Google Maps, kan du indberette disse direkte på Google Maps (nederst til venstre 'Rapporter et problem').

Fejlagtige oplysninger om ”Giv et praj” fra Intergraph

Fra flere mediers side gøres der for tiden opmærksom på, at app'en ”giv et praj” fra firmaet Intergraph, er en løsning der kan bruges i alle landets kommuner til at anmelde for eksempel huller i vejen.

Horsens Kommune abonnerer IKKE på denne løsning og praj der anmeldes via denne kanal, vil derfor ikke blive behandlet.

Ønsker du at give et praj om problemer på veje, stier eller grønne områder i Horsens Kommune, kan du gøre det her For yderligere oplysninger kontakt

Datateam

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 29 29
E-mail: teknikogmiljo@horsens.dk
Indholdsansvarlig Helle  Dybro, hdy@horsens.dk